Που να πάω;

Για φαγητό, ποτό και καφεδάκι θα πάω....


"Ο Μαραγκός"


Ο "μάστορας" στο ψήσιμο Γιώργος μαζί με τη σύζυγό του Γιωργία, φοβερή μαγείρισσα και ειδικός στο τύλιγμα της πίτας, σας περιμένουν στην πλατεία για να σας προσφέρουν τα υπέροχα φαγητά τους σε ένα πέτρινο παραδοσιακό μαγαζί στην καρδιά του χωριού!
τηλέφωνο για παραγγελίες: 26610 51117

"ODEON"


Ο Νίκος,  πάντα με το ζεστό χαμόγελό του, προσπαθεί να κάνει τον κάθε επισκέπτη να νοιώσει άνετα πίνοντας το καφέ του οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Αλλά και το απόγευμα, πάμε "ODEON"..... για ποτό ή παγωτό, συζητώντας με τους χωριανούς για διάφορα θέματα! 
τηλέφωνο επικοινωνίας: 26610 51255

"Αμαλία"


Στην πιο όμορφη θέση του χωριού μας, βρίσκεται το πρατήριο άρτου της Αμαλίας! Εκτός όμως απο το αχνιστό ψωμί, μπορείτε να απολαύσετε και τα υπέροχα γλυκά, παγωτά και βουτήματα έχοντας μπροστά σας την πανοραμική θέα του Λιβαδιού! Η γλυκύτατη Αμαλία βρίσκεται όλες τις ώρες εκεί για να σας εξυπηρετήσει και να σας "γλυκάνει"!
τηλέφωνο για παραγγελίες: 26610 51002

"Τρίστρατο"


Για ποτό, φαγητό και υπέροχη ζωντανή μουσική, μόλις λίγα λεπτά μακριά από το χωριό και πάνω σε ένα τρίστρατο, βρίσκεται το cafe-bar "Τρίστρατο". Ένα υπέροχο στέκι, όπου θα σας μείνει αξέχαστο!


"Σοινοθύλευμα"

Το "Σοινοθύλευμαείναι ένας υπέροχος συνδυασμός μεζεδοπωλείου-κρεπερί. Φοβεροί μεζέδες και πεντανόστιμες κρέπες, αλμυρές και γλυκιές, σε ένα υπέροχα διαμορφωμένο χώρο, στην καρδιά του χωριού! Μιαμμμμ!!!


Σχόλια...